Melior Annis

Webová online tahová strategie
Právě je 07 zář 2010, 03:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2009, 10:39 
Zabydlená Lamička

dlouho jsem nehral tak jen par otazek :-)

da se jest ciste na titanech jako stit nebo musim mit pany jako doplnek? Titan ma porad vetsi dmg nez zlatka? nebo se vyplati mit zlatku na bersekr? (to se vyplati vzdycky kdyz ho clovek kouzli 2* ale vite jak :-) )
Myslite ze ma zkouset nejake alchovo kouzlo nebo jet standartne magovsky kouzla?

Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: 28 bře 2010, 21:37 
Zabydlená Lamička

Sheyla píše:
dlouho jsem nehral tak jen par otazek :-)

da se jest ciste na titanech jako stit nebo musim mit pany jako doplnek? Titan ma porad vetsi dmg nez zlatka? nebo se vyplati mit zlatku na bersekr? (to se vyplati vzdycky kdyz ho clovek kouzli 2* ale vite jak :-) )
Myslite ze ma zkouset nejake alchovo kouzlo nebo jet standartne magovsky kouzla?

křídla se ani mágovi neztratí, 30 stříbrnejch jde taky.

dá se jet na titánech,ale moc to už nedrží jako kdysi a zlatka, taky je trochu zkrouhla, ač se to nezdá

Předmět příspěvku: Re: Re:
PříspěvekNapsal: 29 bře 2010, 08:38 
Lamička Maximální

To je jen oblast teorie, 30AG je sice mozne ale proc jet 30AG ktere je relativne slabe, kdyz mas Berserk ktery se na vysledku podepise lepe?

Kridla jsou uplna oblast teorie, Mag je ma na seste brane coz je pro Maga dost pozde a za dalsi mag nema uplne nejvohodnejsi armadu aby melo smysl je nejak efektivne pouzivat.

Co se titana tyce tak do utoku je to luxus, ale branit se s tim moc neda.

Kill Kenny píše:

křídla se ani mágovi neztratí, 30 stříbrnejch jde taky.

dá se jet na titánech,ale moc to už nedrží jako kdysi a zlatka, taky je trochu zkrouhla, ač se to nezdá

Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2010, 16:38 
Zabydlená Lamička

MRTVOLA píše:
Kill Kenny píše:
mága nehraju

tak mi vysvětlete jaktože uhranutí je špatné, má někdo výpisy boje, nebo porovnání s jinými kouzly

neříkám, že je špatně, jen ten sekundární efekt (u ostatních allkillů zranění) tu není... a snížení zkušenosti se projeví až po bitvě a neprojeví se ve ztrátách, takže to spíš kosmetický efekt, efekt toho "škodícího kouzla"

kosmetičnost tohohle efektu jsem pocítil při prvku od lettera ... fajt 16:23, ale padl jsem dolů, jako bych šel za 35 ;)

Realizační team MeliorAnnis Moderátoři/Překlad

Předmět příspěvku: Re: Mag
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010, 04:27 
Nezkušená Lamička

nevím jak vy ale zajímavé je že za posledních 10 věků si vybavím jen 3 boje ve městě s mágem, to je zoufalá statistika a tento problém s mágy na vyšších silách by si dle mne žádal nějaké pohnutí.. já sám jsem za něj dal osmičku až ke konci věku a hrálo se mi za něj výborně proti hráčům na nižších silách jsem si to užíval, ale branky jsem s ním dával hůře než s iluzí :(

Předmět příspěvku: Re: Mag
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010, 07:53 
Lamička Maximální

Mag je na tom stejne jako iluze, Mag neni prilis TOP friendly povolani. V TOPce se snim hrat da ale za cenu velkeho utrpeni protoze jednotky nepatri k nejlevnejsi jak v mane tak ve zlate a bez trenene koncentrace to jde hodne obtizne.

Mimochodem nezminuju fakt ze je v obehu malo hliny a dneska je opravdu luxus pro par vyvolenych mit na konci veku 50K hliny coz kdysi nebyl zadny problem.

Abych to za sebe nejak shrnul tak rikam ze nema smysl s magem dal hybat protoze v MA jsou proste povolani ktera mohou hrat topku snadneji nez jina povka a Mag mezi ne nepatri.

edas píše:
nevím jak vy ale zajímavé je že za posledních 10 věků si vybavím jen 3 boje ve městě s mágem, to je zoufalá statistika a tento problém s mágy na vyšších silách by si dle mne žádal nějaké pohnutí.. já sám jsem za něj dal osmičku až ke konci věku a hrálo se mi za něj výborně proti hráčům na nižších silách jsem si to užíval, ale branky jsem s ním dával hůře než s iluzí :(

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]